Takové to domácí uzení - CZ (04/2014)

Název

Takové to domácí uzení - CZ (04/2014)

Popis

Uzení je tepelná úprava masa či sýrů, která spočívá v ponechání potraviny po určitou dobu v teplém kouři vzniklém hořením dřeva. Samotné uzení teplým kouřem maso vysušuje, tepelně upravuje, dále konzervuje a dodává potravině specifickou chuť. Dřevo k uzení musí být vždy suché a zdravé. Obecně jsou doporučována tvrdá dřeva (převážně peckoviny)

Období

Statistiky

  • 1 fotka
  • 0 se líbí

Fototechnika

Samsung GT-I8262

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Takové to domácí uzení - CZ (04/2014)
Komentáře Přidat